Det økonomiske og bærekraftige valget

/INS. Effektiv og økonomisk rengjøring

Når det er behov for økt rengjøringseffektivitet, er det enkelt å oppgradere fra statiske spraykuler til Alfa Lavals Toftejorg SaniMidget SB-teknologi for roterende sprayhoder. Klem av den statiske spraykulen og sett inn et nytt, roterende sprayhode med klemme. Sprayhodet har et spraymønster som sikrer en dynamisk og effektiv fordeling av skyllevann til de innerste delene av tanken, for å oppnå et best mulig rengjøringsresultat.

Når sprayhodet roterer, vil viftene skape et trykk på tankveggen og generere en godt fordelt fallende vannfilm uten vannstrømmen som ofte oppstår ved bruk av statiske spraykuler. Rengjøringsresultatet blir bedre enn ved bruk av en statisk spraykule.

De perfekt fluktende lagrene og den sprekkfri designen optimaliserer rengjøringsprosedyrene. Sprayhodet er både selvtømmende og selvrensende på innsiden og utsiden, noe som samsvarer med god produksjonspraksis. Her er det mulig å spare opptil 70 % på vann, kjemikalier og energi.

Pålitelig ytelse og lang levetid

Alfa Laval Toftejorg SaniMidget SB roterende sprayhoder er designet med minimalt trykktap og starter å rotere ved trykk på mindre enn 0,1 bar. De er laget av sikre, ikke-reagerende og hygieniske materialer for å sikre produktkvalitet, og de er 3A- og EHEDG-sertifisert. Teknologien med roterende sprayhoder har vist seg å være svært vellykket for å gi pålitelig og repeterende rengjøringsytelse og en lang levetid.

Kort om Alfa Laval

Alfa Laval er en ledende, global leverandør av spesialbygde produkter og tilpassede tekniske løsninger.

Vårt utstyr og våre systemer og tjenester er utviklet for å hjelpe kundene å optimere ytelsen i sine egne prosesser. Om og om igjen.

Vi hjelper kundene våre å varme opp, kjøle ned, separere og transportere produkter som olje, vann, kjemikalier, drikkevarer, matvarer, stivelse og farmasøytiske produkter.

Vår verdensomspennende organisasjon samarbeider nært med kunder i nesten 100 land for at de alltid skal ligge i forkant av utviklingen.

Kontakte Alfa Laval

Du finner alltid oppdatert kontaktinformasjon for alle land på nettstedet vårt på adressen www.alfalaval.com

Rating:

vote data

Let us know if you are going to use this press release. Thank you!

Publications