Publications

Nokia compares LCD and CRT screens

Published on

Nokia compares LCD and CRT screens (photo: Administrator)

Reduserte priser og større skjermstørrelser gjør at markedet for LCD -skjermer øker. Den står i dag for fem prosent av verdens skjermmarked. Ifølge Stanford Resources kommer markedsandelene til å øke med ti prosent de neste fire årene. Nokia Display Products, som lager både CRT - og LCD -skjermer, har sammenlignet disse to skjermtypene.

New from Nokia17 inch picture in a 15 inch screen

Published on

New from Nokia17 inch picture in a 15 inch screen (photo: Administrator)

Skjermprodusenten Nokia Display Products lanserer nå en 15" flat skjerm, 500Xa. Skjermen har en bildetype på 15,1 tommer som kan sammenlignes med den aktive bildeoverflaten på en konvensjonell 17 tommers skjerm.

New flat screen from Nokia141 inch S-TFT

Published on

New flat screen from Nokia141 inch S-TFT (photo: Administrator)

Bildeskjermprodusenten Nokia Display Products lanserer 400Xa. Ytterligere en LCD-skjerm med S-TFT teknikk. Skjermen er en etterkommer av 300Xa som ble lansert i høst. 400Xa har en større bildeoverflate, 14,1 tommer, men samme fysiske størrelse som 300Xa.

OVER 300 NOKIAS FLAT DISPLAYS TO AKTIA BANKS OFFICES

Published on

OVER 300 NOKIAS FLAT DISPLAYS TO AKTIA BANKS OFFICES (photo: Administrator)

Oy Samlink Ab vil modernisere informasjonssystemet på samtlige kontorer for 40 sparebanker og 44 lokale andelsbanker. Nokias flatskjermer, som Aktia Bank valgte til det nye systemet, representerer den seneste teknologien på området. Dette er en av de største flatskjerm-avtalene som Nokia Display Products har inngått i Finland.

New screen from Nokia with better performance for the office

Published on

New screen from Nokia with better performance for the office (photo: Administrator)

Nokia kompletterer nå sitt sortiment av 17"-skjermer med en skjerm for bruk på kontoret eller i hjemmet, 447Zi. Den etterfølges snart av dataskjermer i andre størrelser beregnet for samme markedssegment. På denne måten kan Nokia tilby en komplett serie 15-21"-dataskjermer for alle typer brukere. 447Zi er godkjent i henhold til TCO95.