5G-evenemanget blir en del av Teknologimässan

/ins Ett till beslutsfattare riktat 5G-seminarium ordnas i november i anknytning till mässan Teknologia 19 på Messukeskus i Helsingfors. Evenemanget presenterar till 5G relaterade aktuella verksamhets- och servicekoncept och verkar som diskussionsforum för projekt som anknyter till 5G-nätverk.

Seminariet för beslutsfattare om den femte generationen av mobil teknik, Future of 5G, ordnas på Messukeskus i Helsingfors onsdag 6.11. Det internationella programmet för seminariet planeras som bäst. 

– 5G-tekniken belyses brett ur såväl informationsteknisk som ekonomisk synvinkel under evenemanget. Programmet fokuserar på fördelarna med 5G i den offentliga förvaltningen och industrin, där 5G exempelvis kan öka effektiviteten i fabriker. Inom den offentliga sektorn är trafikstyrning och hantering av trafikstockningar exempel på sektorer där 5G-tekniken verkligen kan vara till nytta, säger Salla Mäkelä, produktutvecklingschef vid Alma Talent.   

Vid seminariet diskuteras bland annat potentialen för 5G att öka produktiviteten, prevalensen av 5G i Europa, cybersäkerhet och radiofrekvenspolitik samt bästa praxis för maximering av 5G:s potential. 5G kommer att vara ett aktuellt ämne i höst.

– Teknologimässan ordnas i början av november samtidigt som konferensen World Radiocommunication Conference i Egypten, där en gemensam frekvenspolitik för världens länder ska slås fast. 5G är vid den tidpunkten ett mycket viktigt och aktuellt ämne, så det är bra att vi i anknytning till mässan Teknologia 19 får en inblick i framtiden för 5G-tekniken, säger Mäkelä.

Future of 5G-seminariet för beslutsfattare ordnas av Alma Talent i samarbete med mässan Teknologia 19. Nordens ledande evenemang i teknologibranschen Teknologia 19 arrangeras i Mässcentrum i Helsingfors 5–7.11.2019.

Mer information:
Mässcentrum Helsingfors, informatör Antti Karjunen, tfn 050 574 3444 , fornamn.efternamn@messukeskus.com

www.teknologia19.fi | #teknologia19 | Bilder från tidigare evenemang för redaktionernas fria användning från Mässcentrums bildbank http://mediabank.messukeskus.com.

 

Popularitet:

röst data

Vi uppskattar om Du tar dig tid att meddela om Du kommer att publicera nyheten. Tack på förhand!

PulPaper 2018

Messukeskus Helsinki,

Finland, tel. +358 40 450 3250,

PL 21, 00521 Helsinki,

asiakaspalvelu@messukeskus.com

Publications