Twin-bore cylinders deliver precise actuation and double the linear force

En ny serie dobbelprofilerte sylindere med rektangulært tverrsnitt gir kompakt lineærbevegelse med to ganger større kraft enn tradisjonelle produkter yter. Den ikke-roterende Twin Bore Series fra det amerikanske selskapet Bimba Manufacturing omfatter tre modeller, grunnleggende, dobbeltsidig og luftbord. Sylinderne leveres i fem diametere fra 12 til 32 mm, og slaglengde fra 10 til 150 mm, med 5 eller 10 mm stigning.

Selskapet hevder å ha oppnådd det beste størrelse/ytelse-forholdet som finnes i dagens marked, fordi den grunnleggende og den dobbeltsidige modellen er utstyrt med ekstra lange, kombinerte eller kulelager-foringer. De lengste lagrene motstår slingring og forbedrer den lineære nøyaktigheten. Luftbord-modellen har en fast, rett skinne med sirkulerende kulelagre.
Buffere og returslagjustering er standardfunksjoner på den grunnleggende og den dobbeltsidige modellen. Magnetiske posisjonsfølere og evnen til å fungere ved høye temperaturer (- 15 til 135 C) er standard alternativer på alle modellene. Luftbord-versjonen har alternativ utvendig slagjustering og støtdempere.

Mange tilpasningsmuligheter
Kompakt størrelse, nøyaktig lineærbevegelse og forbedret trykk gjør at Twin Bore-sylindrene lett kan tilpasses en rekke automatiserte funksjoner, for eksempel skjæreknivsystemer, ileggsanordninger, maskinverktøy, automatiske assembleringssystemer og robotikk.

Bimba Manufacturing Company holder til i Monee, Illinois, USA, og fremstiller en komplett serie av trykkluft-aktuatorer. Selskapet har fire produksjonsanlegg i USA og ett i Storbritannia. Hvert anlegg har et komplett lager for å betjene over 130 distributører over hele verden.
Datamaskin-tegninger (CAD) kan nedlastes fra Bimbas nettsted, www.bimba.com.

Bildetekst: Twin Bore-sylindre fra Bimba Manufacturing gir presisjonsstyring og fordobler lineærkraften.

Hvis du trenger ytterligere informasjon, ta kontakt med:
Mr. William Kokum
Bimba Manufacturing Company
Monee, IL 60449-0068
USA
Telefon: +1 708 534 8544
Telefaks:+1 708 534 5767

Press release images


Twin-bore cylinders deliver precise actuation and double the linear force

Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications