Complet winter program for working clothes

PRESSEMELDING
21 november 1996
Komplett vinterprogram for arbeidsklær

Flere størrelser, endret design og fortsatt satsing på arbeidsklær som er både funksjonelle og pene.
Det er hovednyhetene i klærprodusentens Snickers' vinterprogram.

Kontinuerlig produktutvikling har lenge vært bedriftens hjørnesten, og med årets vinterkolleksjon lanserer den nå en komplett, skreddersydd garderobe for de forskjellige yrkesgrupper.
"Vårt opplegg bygger på å gi kundene et produkt som fungerer i deres hverdag. Det gjelder uansett om kunden arbeider som bygningsarbeider, truckfører, elektriker eller innen et hvilket som helst annet område som krever slitesterke og formålstjenlige arbeidsklær. Dessuten synes vi at klærne skal være pene," sier Ann-Mari Ceder Mählqvist, Snickers' markedsføringsjef.
Denne filosofien har resultert i et vinterprogram med delvis ny design, et bredere størrelsesutvalg og flere kombinasjonsmuligheter.
Vinterens jakker har nytt snitt, med mer stoff i rygg og armhuler, for å bedre bevegelsesevnen. Samtidig er fronten sydd slik at det danner seg færre folder. Dermed blir bedriftens navn og profilering mer synlig.
Det finnes flere størrelser, og de er tilpasset europeisk standard. Jakkene leveres f.eks. i tre forskjellige lengder for hver vidde.
Tidligere vokste alltid vidden med lengden - mens vinterprogrammet nå tilbyr mer figursydde klær, ifølge Terje Sand.
I likhet med tidligere tilbyr bedriften en lang rekke tilbehør, som f.eks. vanntett bærestykke, verktøyslommer, benbeskyttelse m.m., som alle kan kombineres på ulike måter med grunnplaggene./ins

For nærmere opplysninger kontakt:
Snickers Original A/S
Tina Mouritsen
Postboks 108, Kalkbakken
N-0902 OSLO
Tlf.: 22 37 10 00
Fax: 22 37 58 23

Billedtekst:
"Bomber" jakken er spesielt beregnet på truck- og lastebilførere. Den er kort, og skåret for å lette en sittende arbeidsstilling med fremstrakte armer, og har glidelås i armhulene og smålommer for penner i ermene.

I vinter kan bygningsarbeiderne kle seg bedre, sier klesprodusenten Snickers. Ny design, flere størrelser og flere kombinasjonsmuligheter er noen av nyhetene i selskapets vinterprogram.

N.B. Denne teksten er tilgjengelig på 3,5" format disk (Word 5.1a) formattert til Macintosh eller PC.


Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications